Η ομάδα μας

Η θεατρική ομάδα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου στο Αγρίνιο σας προσκαλεί για ένα ταξίδι στον μαγικό χώρο του θεάτρου. Ενεργή τα τελευταία 4 χρόνια, η ομάδα έχει ανεβάσει παραστάσεις στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, στο Εργ. Κ. Αγρινίου και στο Ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού στα πλαίσια του Φεστιβάλ "Θεάτρου Όψεις".
Ξεκινάμε το συναρπαστικό μας ταξίδι στο θέατρο αυτή την Δευτέρα 12-9 και σας προσκαλούμε συνοδοιπόρους στη θεατρική ψευδαίσθηση.
Καλούμε όποιον έχει θεατρικές ανησυχίες ή θέλει απλά να δοκιμάσει, να έρθει στην ομάδα μας, να μιλήσει μαζί μας, να πάρει μια γεύση -αν διστάζει- παρακολουθώντας πρόβες και να συμμετέχει μαζί μας στα μαγικά αυτά θεατρικά ταξίδια.


Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Ξεκινάει η θεατρική μας ομάδα!


Αυτή την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, και ώρα 18:00* ξεκινάει και επίσημα για τη νέα σεζόν για η θεατρική μας ομάδα!

Η Θεατρική Ομάδα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου δημιουργήθηκε στις αρχές του 2013 με σκοπό τη μύηση στη τέχνη της υποκριτικής, σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Έχοντας αποκομίσει την εμπειρία από τα έργα που ανεβάσαμε δειλά-δειλά αυτά τα τρία χρόνια ύπαρξης της ομάδας, ξεκινάμε δυναμικά τη φετινή σαιζόν, έχοντας ήδη προγραμματίσει τρία έργα και αρκετές παραστάσεις, χωρίς φυσικά να παραλείπουμε το θεατρικό παιχνίδι, τους αυτοσχεδιασμούς και όλα αυτά που βοηθούν τόσο στο να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και μάθουμε να εκφράζουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Εάν και εσείς έχετε θεατρικές ανησυχίες, θέλετε να αξιοποιήσετε δημιουργικά το χρόνο σας ή απλά να δείτε πως δουλεύει μια θεατρική ομάδα, μη διστάζετε!

Η ομάδα μας αναζητά νέα μέλη και θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε μαζί μας τη νέα σεζόν!

Οι συναντήσεις μας πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 20:00-22:00 & Κυριακή 18:00-20:00*, στον χώρο του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου

Γαλάνη 4 & Ηρώων Πολυτεχνείου (πλ Χατζοπούλου)
Τηλ: 2641303061 & 6989191966

*Οι ημέρες και ώρες συναντήσεων ενδέχεται να αλλάξουν και να προσαρμοστούν στις ανάγκες των μελών της ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου