Η ομάδα μας

Η θεατρική ομάδα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου στο Αγρίνιο σας προσκαλεί για ένα ταξίδι στον μαγικό χώρο του θεάτρου. Ενεργή τα τελευταία 4 χρόνια, η ομάδα έχει ανεβάσει παραστάσεις στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, στο Εργ. Κ. Αγρινίου και στο Ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού στα πλαίσια του Φεστιβάλ "Θεάτρου Όψεις".
Ξεκινάμε το συναρπαστικό μας ταξίδι στο θέατρο αυτή την Δευτέρα 12-9 και σας προσκαλούμε συνοδοιπόρους στη θεατρική ψευδαίσθηση.
Καλούμε όποιον έχει θεατρικές ανησυχίες ή θέλει απλά να δοκιμάσει, να έρθει στην ομάδα μας, να μιλήσει μαζί μας, να πάρει μια γεύση -αν διστάζει- παρακολουθώντας πρόβες και να συμμετέχει μαζί μας στα μαγικά αυτά θεατρικά ταξίδια.


Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Τρία μονόπρακτα θεατρικά κείμενα

... από τη θεατρική ομάδα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου.

https://www.facebook.com/events/148970742155783/
Η Θεατρική ομάδα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου σας προσκαλεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο χώρο του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου για να παρακολουθήσετε τρία μονόπρακτα θεατρικά κείμενα σε σκηνοθεσία Ιωάννη Ντίνου.
Η ώρα έναρξης τους είναι στις 8:00μμ το απόγευμα και η διάρκειά τους 40΄ λεπτά.

Είσοδος ελεύθερη
Η Θεατρική μας ομάδα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2013 με σκοπό τη μύηση στη τέχνη της υποκριτικής σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Στο ενεργητικό της έχει τις εξής πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις:

«H Tελετή» του Παύλου Μάτεσι το 2013, «Οι Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη το 2014 , «Ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου το 2015.
Μπορείτε να μας βρείτε και στη σελίδα μας στο facebook :

Θεατρική Ομάδα Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου.

Πληροφορίες στο Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι

Γαλάνη 4 & Ηρώων Πολυτεχνείου(Πλατεία Χατζοπούλου)

τηλέφωνο επικοινωνίας 26413030361 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου